Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτος ενθουσιασμός στους ΓΑΥΡΟΥΣ με «Μάσου»!

Απίστευτος ενθουσιασμός στους ΓΑΥΡΟΥΣ με «Μάσου»!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 11:53

Μία κίνηση την οποία περίμεναν… άπαντες! Οι ΓΑΥΡΟΙ ανέμεναν να ακούσουν τα ευχάριστα, δια στόματος ΠΑΕ και ο αγαπητός από την πρώτη μέρα του κόσμου του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας να παραμείνει για πάντα στο Λιμάνι της καρδίας του! Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τους χάλασε χατίρι! Έκανε, ξανά, το σωστό για την ομάδα και για τον κόσμο που το ζητούσε, όπως το έχει κάνει τόσες και τόσες φορές, στο παρελθόν! Ο ηγέτης του Ολυμπιακού πήρε πάνω του το θέμα της παραμονής του «Μάσου» στην ομάδα και το… τελείωσε! Με τον τρόπο που έπρεπε!

Το γεγονός αυτό έφερε… ντελίριο ενθουσιασμού, στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ! Ο κόσμος περίμενε να ακούσει τα ευχάριστα και τα σχόλια στη σελίδα της ΠΑΕ, αλλά και στα social media, μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας Θρύλου-Μασούρα, ήταν… αποθεωτικά!

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

«Ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό! Ο πιο σταθερός μας παίκτης, ο πιο εργατικός και ο πιο αδικημένος! Κάθε χρόνο έρχονται τα εξτρεμ απ’ όλο τον κόσμο και σε δύο μήνες ο Γιώργαρος έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι.»

«Μπράβο ρε Γιωργαρα , ένα παιδί που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και μόνο γκρίνια έχει ακούσει!»

«Φιλότιμος ..αγαπάει την φανέλα και την ομάδα …προσφερει τα μέγιστα κάθε φορα που παίζει …προσωπικά τον εκτιμώ και χαίρομαι που έμεινε εδώ …μπράβο Γιωργαρε..»

«ο,τι πιο τίμιο εχουμε να καμαρώνουμε σαν Ολυμπιακοί τα τελευταια χρονια για Ελληνα παίχτη-στρατιώτη!! Και τι δεν εχει ακουσει από τους προπονηταραδες .. Γιωργάρα μπράβο !!»

«Ο Γιώργος ο Μασούρας!!!! Μεγάλος στρατιώτης και οπαδός του Ολυμπιακού μας! Επρεπε να μείνει!»

«Κλέβει 15-20 μπάλες στο ματς σκοράρει πασάρει και πάντα συνεπής στο μαρκάρισμα… σ’ ευχαριστούμε Γιώργαρε!! Για πάντα μαζί..»

«Μόνο ευχαριστώ για αυτό το παιδί, δίνει το 101% πεθαίνει-ματώνει για την φανέλα. Γιώργαρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχεις προσφέρει, ήσουν είσαι και θα είσαι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού»

Διαβάστε επίσης