Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «χρωστούμενα» της Αδάνασπορ στον Θρύλο...

Τα «χρωστούμενα» της Αδάνασπορ στον Θρύλο...
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 11:30

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά (και) για εξτρέμ και μάλιστα κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις, όπως αυτή του Γιουσούφ Σάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Το όνομα του 25χρονου Τούρκου εξτρέμ επανήλθε στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Παίζει εξτρέμ και σέντερ φορ και πέρυσι είχε 5 γκολ σε 30 αγώνες συν 10 ασίστ. Ο σύλλογός του, η Αδάνα Ντεμιρσπόρ, τον κοστολογεί αρκετά υψηλά ωστόσο και αυτό να ισχύσει το ποσό της οφειλής είναι κοντά στα 5 εκατομμύρια. Άρα είναι ένα ποσό ικανό να καλύψει μία τέτοια προσθήκη.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο υποθέσεις που εκκρεμούν μεταξύ της τούρκικης ομάδας και του Θρύλου. Συγκεκριμένα, από το 2023 και έπειτα η ομάδα της Ντεμίρσπορ οφείλει το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ στον πειραϊκό σύλλογο. Ένα ποσό αρκετά σημαντικό που αφορά στις μεταγραφές των Ονιεκούρου και Παπέ Αμπού Σισέ. Για τον Ονιεκούρου μάλιστα η τουρκική ομάδα είχε πάρει και χρήματα από την πώλησή του που έκανε μετά.

Άρα εδώ δύο πράγματα μπορούν να γίνουν. Είτε να δοθεί το ποσό αυτό μέσω δόσεων ή ολόκληρο είτε να γίνει συμφωνία με έμψυχα ανταλλάγματα. Διαφορετικά η Ντεμίρσπορ θα βρεθεί ξανά σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά για να πάρει αυτά που δικαιούται.

Διαβάστε επίσης