Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρες κάποιον να σε αγαπάει, όπως ο Μασούρας αγαπάει τον Ολυμπιακό! (videos)

Βρες κάποιον να σε αγαπάει, όπως ο Μασούρας αγαπάει τον Ολυμπιακό! (videos)
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 10:46
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, καθώς του αναγνωρίζεται ότι πάντα δίνει το 100% των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του για την ομάδα και όπως ήταν λογικό η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν μονόδρομος.

Χθες (11/7) το απόγευμα της Πέμπτης, ο «Μάσου» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028, απορρίπτοντας τα τρελά λεφτά των Τούρκων και τις προσφορές των «ανταγωνιστών», για να μείνει στο Λιμάνι της καρδιάς του.


Έχει αποδείξει ο ότι δεν καταλαβαίνει από κριτική. Δεν καταλαβαίνει από πίεση. Δεν καταλαβαίνει από το γεγονός ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε, σχεδόν πάντα, τους… ξένους παίκτες πιο ψηλά από τους Έλληνες. Ουδέποτε πούλησε… οπαδιλίκι; Μπα, δεν το ‘χει ανάγκη… Δεν καταλαβαίνει από οπαδιλίκι. Είχε δηλώσει κάποτε, αγνά, ότι το να παίζει ντέρμπι και στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ένα όνειρο, το οποίο από μικρό παιδί είχε. Και το οποίο τώρα ζει εδώ και 5.5 χρόνια από την στιγμή που υπέγραψε στον Ολυμπιακό…

Το ζει στο έπακρο. Και του αξίζει κάθε δευτερόλεπτο, το οποίο ζει, σε αυτό το τέμπο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το κέρδισε, με το σπαθί του. Και με το σπαθί του υπερασπίζεται, παίζοντας κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, στα… κόκκινα!

Αν λεγόταν «Μασουράο», ή «Μασουρίνιο», ή «Μάσουριτς», θα τον είχαμε… θεό! Τώρα, που λέγεται Μασούρας, πρέπει ακόμη, σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ να μας πείθει… Όχι εμάς. Εκείνους οι οποίοι ακόμη δεν έχουν πειστεί. Εμείς έχουμε πειστεί προ πολλού…

Παρόλα αυτά, ο Μασούρας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, καθώς του αναγνωρίζεται ότι πάντα δίνει το 100% των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του για την ομάδα. Πέραν της προσφοράς του για την ομάδα, αλλά και το ήθος του, τα αγνά λόγια του για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο αγγίζουν και πάντα τους ΓΑΥΡΟΥΣ.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις συναισθηματικά φορτισμένες δηλώσεις του, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League στα πέναλτι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε: "Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς".

Επίσης, όταν είχε πει φέτος στις 7 Γενάρη μετά το «μαγειρείο» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τα εξής: «Αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι γελασμένοι». Βγήκε μπροστά ως εκ των αρχηγών και είπε τα πράγματα με το όνομα τους και Ολυμπιακά, όπως πρέπει να αρμόζει σε κάθε Έλληνα και μη παίκτη που φοράει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Για να τελειώνουμε και επειδή αυτό το κείμενο είναι με γνώμονα όχι μόνο τα στοιχεία, αλλά και το συναίσθημα: Βρες κάποιο να σε αγαπάει, όπως ο Μασούρας τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης