Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νέα επαφή για Ποντένσε και το «πρέσινγκ» του Πορτογάλου!

Η νέα επαφή για Ποντένσε και το «πρέσινγκ» του Πορτογάλου!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 10:03

Μία εκ των υποθέσεων που «καίει» όσο τίποτα τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να μείνει στον Θρύλο…όσο τίποτα, με τους «ερυθρόλευκους» να τα δίνουν «όλα» για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Ο δανεισμός του από τη Γουλβς έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο επιθυμία του Πορτογάλου χαφ, αλλά και του Θρύλου, είναι η ανανέωση της συνεργασίας του, με ενδεχόμενη αγορά από τους «Λύκους». Μάλιστα, ένα δείγμα ότι ίσως πάει καλά η υπόθεση είναι η κίνηση του «κοντού» να αγοράσει σπίτι στην Γλυφάδα, όπως γράφτηκε.

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα, προκειμένου να τελειώσει άμεσα αυτή η υπόθεση, κάνοντας και το έργο του ίδιου του ποδοσφαιριστή ακόμα πιο εύκολο. Αναμονή υπάρχει μόνο για τις οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων, αν και τα δείγματα είναι άκρως θετικά, μια και τον ερχόμενο χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, οπότε το να έχουν κέρδος είναι πιο συμφέρον από το να τον κρατήσουν ένα χρόνο και μετά ο Ποντένσε να φύγει ως ελεύθερος.

Τρελές απαιτήσεις δεν θα υπάρχουν, ωστόσο η ολοκλήρωση της υπόθεσης είναι ιδανικό να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου ο Ποντένσε να ενσωματωθεί και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει πολλά σε αυτόν, αφού αποτελεί εκ των «ακρογωνιαίων λίθων» του Ολυμπιακού, σημειώνοντας 15 γκολ και 13 ασίστ, σε 47 παιχνίδια, συνολικά.

Διαβάστε επίσης