Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσε: Το ταξίδι για το... όνειρο ξεκίνησε! (photo)

Έσε: Το ταξίδι για το... όνειρο ξεκίνησε! (photo)
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 09:40

Ο Σαντιάγκο Εσε είναι στην τελική επιλογή της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι, με την Ομοσπονδία της Αργεντινής να προχωρά στην ανακοίνωση της 23άδας.

Μάλιστα, ήδη τα πρώτα μέλη της αποστολής της «αλμπισελέστε», ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, «πέταξαν» με προορισμό στο Παρίσι, όπου σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24/7 θα ξεκινήσει το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου. Η Αργεντινή θα κάνει πρεμιέρα με το Μαρόκο στο «Φρανσουά Γκισάρ»

Για την «Πόλη του Φωτός» αναχώρησαν 11 ποδοσφαιριστές, ενώ οι άλλοι 7 θα ενσωματωθούν απευθείας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Ναντ.

Η ομάδα U23 της Αργεντινής ξεκίνησε) το ταξίδι της προς τη γαλλική πρωτεύουσα, με τον Χαβιέ Μασεράνο να ηγείται μιας αποστολής που έχει ως στόχο να επιστρέψει στην «χώρα του τανγκό» με το τρίτο χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο, μετά τις επιτυχίες της στην Αθήνα (2004) και στο Πεκίνο (2008).

Ο Έσε θα δώσει το «παρών» στην αρχική προετοιμασία της Αργεντινής και στον όμιλο θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο, το Ιράν και την Ουκρανία. Όπως έδειξε η αργεντίνικη Ole, ο Ρούλι με τον Μπρέι είναι οι επιλογές στο τέρμα, ο Σολέρ αριστερός μπακ, ο Ντι Τσέζαρε ο ένας στόπερ, Οταμέντι και Αμιόν δίπλα του, ο Γκαρθία Λουγιάν δεξιός μπακ, οι Έσε, Μεντίνα, Έκι Φερνάντες στο κέντρο, ο Αλμάντα, ο Ετσεβέρι και Ζενόν είναι οι τρεις παίκτες που θα «παλέψουν» πίσω από τον φορ, ενώ οι δύο επιθετικοί είναι οι Χουλιάν ή Γκοντού και Μπελτράν ή Σιμεόνε.

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος χαφ λόγω της συμμετοχής του στο Ολυμπιακό Τουρνουά θα χάσει ολόκληρη την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης