Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για Μασούρα ο Θρύλος: Οι λεπτομέρειες της πολυπόθητης παραμονής!

Όλα για Μασούρα ο Θρύλος: Οι λεπτομέρειες της πολυπόθητης παραμονής!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 20:32

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Μασούρα στο Λιμάνι, ανοίγοντας τον «κύκλο» των ανανεώσεων, αναφορικά με την διατήρηση του «ερυθρόλευκου κορμού», που ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για την κατάκτηση του Conference League.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ο Θρύλος κατάφερε να κερδίσει τη μεγάλη «μάχη», δίνοντας μία προσφορά στον 30χρονο μεσοεπιθετικό που μόνο... αμελητέα δεν ήταν. Κάθε άλλο, αφού μιλάμε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις αποδοχές του «Μασού» να αυξάνονται κατά πολύ.

Πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται από τις αρχές του 2019 στον Πειραιά, μετρώντας 262 εμφανίσεις, συνολικά, και 56 γκολ συν 32 ασίστ. Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε ότι η επέκταση μέχρι το 2027 ήταν δίκαια και έγινε πράξη, ενώ η πιθανότητα ο Μασούρας να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από ορατή!

Άξιο αναφοράς, μάλιστα, το γεγονός ότι παρά τις «ματιές» των ξένων ομάδων, ποτέ δεν έβαλε καμία πρόταση πάνω από αυτή του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης