Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού» (video)

Μασούρας: «Να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού» (video)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 20:14

Ο Γιώργος Μασούρας παραμένει «κάτοικος» Πειραιά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2019. Μία από τις πολυπόθητες ανανεώσεις του Θρύλου έγινε πραγματικότητα και, κατά τις πρώτες του δηλώσεις, ο Έλληνας εξτρέμ έθεσε ψηλά τον «πήχη», όχι μόνο για την ερχόμενη σεζόν, αλλά και το μέλλον, γενικότερα.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για την κατάκτηση του Conference League της περασμένης σεζόν, θεωρόντας την «προάγγελο», ώστε οι Πειραιώτες να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι θα δώσουμε, όπως και πέρυσι, θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει πολύ σκληρή δουλειά. Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά νομίζω ότι έχουμε, πλέον την εμπειρία να κατακτάμε τίτλους».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Έλληνα εξτρέμ στο Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης