Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μασούρας ήταν μονάχα η αρχή για τον Θρύλο!

Ο Μασούρας ήταν μονάχα η αρχή για τον Θρύλο!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 19:52

Σιγά-σιγά, οι εκκρεμότητες αρχίζουν να κλείνουν για τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελε τα πάντα τακτοποιημένα, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, και οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν για αυτό.

Πρώτη κίνηση εξ αυτών η ανανέωση του Γιώργου Μασούρα, που φαίνεται ότι θα μείνει για πάντα στο Λιμάνι της καρδιάς του, παρά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, το οποίο δεν τον έπεισε να αφήσει τον Θρύλο, με τον οποίο κατέκτησε, μεταξύ άλλων, το Conference League της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό ήταν μονάχα το πρώτο βήμα.

Η συνέχεια μα επιφυλασσει ακόμα καλύτερα πράγματα, και μάλιστα σύντομα. Έλεω και της αναχώρησης για το Ρότερνταμ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, μερικές από τις πιο δυνατές υποθέσεις για τον Ολυμπιακό αναμένεται να κλείσουν, και μάλιστα με αίσιο φινάλε. Ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης είναι η επόμενη μεγάλη προτεραιότητα και ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να έχει αναλάβει προσωπικά αυτή την υπόθεση, μια και οι σχέσεις του με τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικές.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η «αμοιβάια κάψα» στο ζήτημα του Ποντένσε, που όμως βαίνει καλώς και το εμππόδιο της Γουλβς φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί σύντομα. Στα υπόψιν του ισχυρού άνδρα του Θρύλου και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με την παραμονή του στο Λιμάνι να κοντοζυγώνει όλο και πιο πολύ.

Παρά την φυγή του Κάρμο, ο Ολυμπιακός δεν πτοείται και πετυχαίνει, κατά σημαντικό βαθμό, το μεγαλύερο στόχο του, που είναι η διατήρηση του υπάρχοντα «κορμού», με τον οποίο κατακτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος από ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης