Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 15:02

Με γκολ του Γουότκινς στις καθυστερήσεις, η Αγγλία νίκησε με ανατροπή 2-1 την Ολλανδία και προκρίθηκε στον τελικό του Euro. Την Κυριακή θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης απέναντι στην Ισπανία.

Πήρε μπάλα, έκανε μισή περιστροφή σουτ και γκολ Το πιο πολύτιμο για την Αγγλία από τον Όλι Γούοτκινς γιατί με αυτό εγένετο τελικός Αγγλίας – Ισπανίας για το τρόπαιο του Euro την Κυριακή στο Βερολίνο.

Ο επιθετικός της Αστον Βίλα έγραψε ιστορία στον ημιτελικό με την Ολλανδία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων .Σκορ 2-1. Τρέλανε τους συμπατριώτες του και το κύπελλο πλησίασε πιο κοντά στο νησί..

Ευτυχισμένα πρόσωπα και απογοητευμένα. Το συναίσθημα μετά τις σημαντικές αναμετρήσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Αγγλία έφθασε σε δεύτερο διαδοχικό τελικό Ευρώπης και στον πρώτο στα χρονικά του ποδοσφαίρου εκτός βρετανικής επικράτειας. Μπας και φέρει επιτέλους το τρόπαιο σπίτι όπως λένε οι Αγγλοι εδώ και χρόνια.

Ο αγώνας στο Ντορτμουντ….είχε ιδανικό ξεκινημα για την Ολλανδία Σουτ «ρουκέτα» του Σιμονς και 1-0 στο 7ο λεπτό.Στο 17ο ο Χάρι Κέιν πρόλαβε όσο χρειαζόταν την μπάλα και τον Ντουμφρις.

Ο διαιτητής Σβαιερ πήγε στο μονιτορ και σφύριξε πέναλτι .Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έκανε την τέλεια εκτέλεση και η Αγγλία ισοφάρισε. Το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, φάσεις και δύο δοκάρια, ένα για κάθε πλευρά.

Το πρώτο για την Ολλανδία σε κεφαλιά του Ντόυμφρις το δεύτερο για την Αγγλία σε σουτ του Φιλ Φόντεν.

Διαβάστε επίσης