Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

AS: «Πολύ κοντά σε συμφωνία ο Ολυμπιακός με την Eϊμπάρ για Μπαουτίστα»

AS: «Πολύ κοντά σε συμφωνία ο Ολυμπιακός με την Eϊμπάρ για Μπαουτίστα»
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 11:22

Γιόν Μπαουτίστα προς των πυλών! O 29χρονος φορ της Εϊμπάρ, είναι κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως είναι μόλις ένα βήμα μακριά από τον Θρύλο.

Ο Ισπανός χαφ έχει και άλλες προτάσεις, αλλά ο Μεντιλίμπαρ εξέτασε την περίπτωση του και ζήτησε την απόκτησή του, με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει με μεταγραφή από την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά η AS αναφέρει:

«Oι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Έϊμπαρ για να φτάσουν σε συμφωνία για τον 29χρονο επιθετικό Γιόν Μπαουτίστα είναι προχωρημένες. Μία επιχείρηση που ενθαρρύνεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι το Νο 18 της Έιμπαρ, για να κλείσει το ρόστερ του στους επιθετικούς. Ήδη έχει αποκτήσει τον κεντρικό μέσο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Ο Μπαουτίστα αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στη La Liga 2 με 17 γκολ σε 34 παιχνίδια ενώ συνολικά με την Έιμπαρ την τελευταία διετία μετρά 23 γκολ και 6 ασίστ σε 78 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έπαιξε επίσης σε Έουπεν (ως δανεικός με τρία γκολ σε 27 συμμετοχές) και Λεγανές (26 συμμετοχές με τρία γκολ).

Διαβάστε επίσης