Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του έκατσε… λαχείο και τρίβει τα χέρια του!

Του έκατσε… λαχείο και τρίβει τα χέρια του!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 10:45

Ο Νέλσον Άμπι μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο αυτή τη στιγμή, είναι το δίδυμο του θρύλου στο κέντρο της άμυνας και αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός είχε να δώσει παιχνίδια για τα προκριματικά και δεν πέρναγε… αμέσως στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν, τότε ο διεθνής με τους μικρούς της Αγγλίας θα είχε θέση βασικού στο αρχικό σχήμα.

Η εικόνα που βγάζει ο Βρετανός αμυντικός στις προπονήσεις, σύμφωνα με τα όσα λένε στο Ρέντη είναι εντυπωσιακή και μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί και εφέτος, κάνοντας την πρώτη του προετοιμασία στα «ερυθρόλευκα». Με τα εργομετρικά του πέρυσι, όταν αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ, να είναι… σούπερ. Πολλοί πιστεύουν πως δεν έχει να ζηλέψει και… πολλά, από κεντρικούς αμυντικούς που «στελεχώνουν» ακόμα και το πανάκριβο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας, που χθες «μαχόταν» με την Ολλανδία στα ημιτελικά του Euro 2024.

Ο Άμπι είχε «ανακαλυφθεί» από το που γίνεται και το οποίο περιλαμβάνει εκτός του Ολυμπιακού και την Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και την Ρίο Άβε και άπαντες κατάλαβαν με το «καλημέρα» πως ο παίκτης αυτός είναι υψηλού επιπέδου και αν «δουλευτεί» θα έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό, πως για τον ποδοσφαιριστή υπήρξε πρόταση και από την Αγγλία, όπου έχει «φτιάξει» ένα πολύ καλό όνομα και με την 20 της Εθνικής ομάδας. Η προσφορά που έγινε πάντως (σ.σ. υπάρχει μια φήμη πως ήταν η Λούτον) δε… συγκίνησε τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν επενδύσει πάνω στον Άμπι και τη φετινή σεζόν αναμένεται να τον δούμε πολύ περισσότερο.

Διαβάστε επίσης