Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στόχος τουλάχιστον μία μεταγραφή πριν την Ολλανδία

Στόχος τουλάχιστον μία μεταγραφή πριν την Ολλανδία
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 10:22

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν, συνεχίζουν να τρέχουν οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς σκοπός σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι η ολοκλήρωση τουλάχιστον μίας μεταγραφής πριν από το ταξίδι για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Στο… επίκεντρο θα βρεθεί η ενίσχυση στην άμυνα, αφού μετά το «ναυάγιο» με τον Ντάβιντ Κάρμο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. φέρεται να έχει κάνει εισήγηση για την απόκτηση δύο βασικών στόπερ, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεταγραφή και στην επίθεση.

Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον μία προσθήκη ακόμα μέχρι να φύγει η αποστολή για το βασικό στάδιο, στις 15 Ιουλίου στο Ρότερνταμ.

Ο «Μέντι» θέλει να έχει το συντομότερο διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ, αλλά έχει εστιάσει περισσότερο στις προσθήκες που χρειάζονται στο κέντρο άμυνας και την επίθεση.

Μέχρι τώρα οι Πειραιώτες έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές και ο λόγος για τους Στάμενιτς, Αναγνωστόπουλο, Γκαρθία και Κοστίνια. Αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις, αλλά αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσουν και ορισμένα θέματα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων έληξαν τα συμβόλαια, αλλά και με τους παίκτες που ήταν ως δανεικοί.

Διαβάστε επίσης