Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας της προετοιμασίας!

Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας της προετοιμασίας!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 10:00

Θα κουραστεί παραπάνω τώρα, για να είναι όπως πρέπει όταν έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι και μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, θα δουλέψει με διπλές προπονήσεις. Πολύ τρέξιμο και πολλή δουλειά, επάνω στη φυσική κατάσταση. Με πρωινή προπόνηση πολύ νωρίς και απογευματινή προπόνηση αρκετά αργά, λόγω της εποχής, ο Ολυμπιακός συνεχίζει και σήμερα , Πέμπτη 11/7 και τις επόμενες μέρες, για τα… καλά σε ρυθμό προετοιμασίας, δουλεύοντας για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο Ρέντη έως την Κυριακή και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ελπίζοντας να ενσωματωθούν και οι Ελ Κααμπί, Φορτούνη, Μασούρας, αλλά και ο Ποντένσε.

Εκεί στην Κάτω Χώρες, οι Πειραιώτες θα δώσουν τρία φιλικά. Θα αντιμετωπίσουν στις 19 Ιουλίου τον Άγιαξ (16:00), στις 26 Ιουλίου την Αλ Καντσία του Μίτσελ (17:30) και στις 27 του ίδιου μήνα την Ναϊμέγκεν (16:30). Αφότου επιστρέψουν στην Αθήνα, θα δώσουν ακόμη τρία τεστ. Ένα με την Ρόμα στις 3 Αυγούστου, το άλλο θα είναι απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 του Αυγούστου (21:00). Η πρόβα τζενεράλε τους ενόψει της νέας σεζόν θα τη δώσουν στην Κύπρο, κόντρα στον Άρη Λεμεσού στις 10 Αυγούστου (20:30).


Διαβάστε επίσης