Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο χαμένος χρόνος με Κάρμο και ο αντικαταστάτης του

Ο χαμένος χρόνος με Κάρμο και ο αντικαταστάτης του
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 09:40
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το σίριαλ με τον Ντάβιντ Κάρμο έφτασε στο τέλος του, όπως έγινε γνωστό χθες (10/7). Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Πόρτο, παρότι οι «δράκοι» είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώλησή του στα 12 εκατ. ευρώ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν ήδη στο μπλοκάκι τους μερικές περιπτώσεις, αναμένεται να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του, βλέποντας να έχει χαθεί σημαντικός χρόνος για την υπόθεση του 24χρονου στόπερ.

Ήδη εξετάζονται κι άλλοι αριστεροπόδαροι κεντρικών αμυντικών, ελέγχοντας και την αγορά της Ισπανίας. Εκτός αυτής, βέβαια, βρίσκεται ο Νικολάς Βαλεντίνι. Το όνομα του είχε ακουστεί και τον Ιανουάριο. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει έξι μήνες συμβολαίου με την Μπόκα Τζούνιορς. Αρκετές Ιταλικές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον αφού έχει και ιταλικό διαβατήριο και ιδιαίτερα η αντίπαλος των Πειραιωτών στον τελικό του Conference League, Φιορεντίνα που σύμφωνα με δημοσιεύματα του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο για να τον κάνει δικό της.

Eπίσης, επανήλθε στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ και η περίπτωση του Ματίγια Νάστασιτς της Μαγιόρκα. Ο λόγος που φαίνεται να ακούγεται ξανά έντονα για τον Ολυμπιακό είναι λόγω των σχέσεων του γραφείου μάνατζερ από το οποίο εκπροσωπείται. Ο Νάστασιτς εκπροσωπείται από τους Ραμαντάνι-Ντάμιανατς. Πρόκειται για δύο ατζέντηδες με τους οποίους η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν για τις υποθέσεις των Φέισα, Μιλιβόγεβιτς και Μάριν. Ο 30χρονος αμυντικός έχει περάσει στο παρελθόν και από Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε,

Μια άλλη περίπτωση, που δεν έχει βγει από το μικροσκόπιο είναι και του Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Για τον οποίο επίσης ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον τον Ιανουάριο. Ο 34χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Αταλάντα, την φανέλα της οποίας φόρεσε για έξι χρόνια και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Δεν είναι οι μοναδικοί βέβαια, με τον Χοακίμ της Σάντος να επανέρχεται και εκείνος στο προσκήνιο. Ενώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μοναδικός αριστεροπόδαρος στόπερ που βρίσκεται στην προετοιμασία και στο υπάρχον ρόστερ του Θρύλου είναι ο Νέλσον Άμπι, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μεντιλίμπαρ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά πως να κινείται στην μεταγραφική αγορά και ευελπιστεί ότι θα βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κάρμο, σύντομα.

Διαβάστε επίσης