Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επόμενη στάση... Καβάλα για τον Ζιοβάνι και το Footvolley!

Επόμενη στάση... Καβάλα για τον Ζιοβάνι και το Footvolley!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 21:39

Ο Ζιοβάνι δε… σταματάει να δίνει ποδοσφαιρικές «παραστάσεις» με τα «μαγικά» του στα γήπεδα, ακόμα και στα 52 του χρόνια. Στην Καβάλα μάλιστα και σε ολόκληρη την Ελλάδα τον περιμένουν πως και πως και εκεί θα βρεθεί για ένα διήμερο.

Αναλυτικότερα, υπήρξε η σχετική ανακοίνωση: «Το Footvolley θα διεξαχθεί και φέτος στην Καβάλα, στην παραλία των Αμμολόφων και συγκεκριμένα στο «Πεπόνι» 13-14 Ιουλίου 2024, με προσκεκλημένο ένα μεγάλο όνομα. Πρόκειται για τον 52χρονο, πλέον, «μάγο» της μπάλας Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που κόσμισε ποτέ τα ελληνικά -και όχι μόνο- γήπεδα. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά τον μεγάλο παίχτη και κυρίως να παίξουν και να διασκεδάσουν σε μια δράση που έγινε θεσμός».

Nα σημειωθεί πως ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «Αχτίδα Αιγαίου» (για την οικονομική ενίσχυση της οποίας και έγινε η φιλική αυτή αναμέτρηση ) και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) Ταξίαρχος Ιωάννης Αντωνίου, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου.

Αυτό έλεγε, όταν είδε πόσο πολλοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο Α΄ Δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Υπογράμμιζε μεταξύ άλλων πως: «Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο και να δείξει τόσο έντονα το κοινωνικό του πρόσωπο ο κόσμος. Είμαι πολύ συγκινημένος γι αυτή την αναμέτρηση και πως την «αγκάλιασαν» οι φίλαθλοι».

Διαβάστε επίσης