Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπάλα με το «καλημέρα»! (video)

Μπάλα με το «καλημέρα»! (video)
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 13:05

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Ρέντη! Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο αθλητικό του κέντρο! Από την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024-25! Οι «μηχανές» πήραν… μπροστά και με το «καλημέρα», οι Πειραιώτες άρχισαν τρέξιμο, αλλά και μπάλα! Με παίκτες όπως οι Στάμενιτς, Κοστίνια, Γκαρθία, Αναγνωστόπουλος, αλλά και οι «μικροί» να δίνουν το παρών, ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά και αρχίζει δουλειά!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα και θα ξεκινήσει την δουλειά του με τους «ερυθρόλευκους», με τον αριθμό να μεγαλώνει όσο θα περνούν οι μέρες. Ο Βάσκος προπονητής ξεκινάει την δουλειά του έχοντας έτοιμο το πλάνο του και όσοι είναι στο Ρέντη θα τον ζήσουν πλέον και σε διάθεση προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι, η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, θα δώσει πέντε φιλικά, με πρώτο αυτό κόντρα στον Άγιαξ, στις 19/7 (16:00), κατά την προετοιμασία της στην Ολλανδία, ενώ στις 8/8, θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Νότιγχαμ Φόρεστ! Επίσης, ο Ολυμπιακός θα προγραμματίσει τρία ακόμα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ανακοινώνει το επόμενο διάστημα.

Δείτε πλάνα:

Διαβάστε επίσης