Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Καλή σεζόν, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!

Καλή σεζόν, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 09:55

Επιστροφή Θρύλου στην ενεργό δράση! Σημαντική η σημερινή ημέρα για τη νέα σεζόν, αφού αποτελεί, επί τοις ουσίας, την επιστροφή στην ενεργό δράση, για τους Κυπελλούχους Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του και φυσικά… έχει το βλέμμα μόνο στην κορυφή! Μόνο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στην Ελλάδα, μόνο σε μία καλή παρουσία στο νεοσύστατο Europa League!

Ο Θρύλος επιστρέφει σήμερα στο Ρέντη για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2024-25, όπου σηματοδοτεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Το ραντεβού που προγραμμάτισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν για το πρωί. Χθες ένα μεγάλο μέρος των παικτών πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Κάτι που σήμερα θα κάνουν οι υπόλοιποι. Ο «Μέντι», περιμένει τους «ερυθρόλευκους» με… άγριες διαθέσεις αφού η νέα σεζόν θα είναι πιο απαιτητική.

Σίγουρα λείπουν πολλά κομμάτια από το ερυθρόλευκο ρόστερ αλλά σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τους παίκτες του βασικού κορμού, όπως οι Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα, Μασούρας. Φυσικά, θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Σαντιάγκο Έσε, καθώς βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ωστόσο, αυτοί που θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν είναι οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Ρέτσο, Ντόη, Αμπι, Αποστολόπουλο, Mπότης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο και Μπιέλ. Επίσης οι «νέοι» Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια. Τέλος, θα βρίσκονται και οι μικροί Πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ο Κουτσίδης, ο Μπάμπης Κωστούλας, ο Μουζακίτης, ο Μπακούλας και ο Παπακανέλλος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα και θα ξεκινήσει την δουλειά του με τους «ερυθρόλευκους», με τον αριθμό να μεγαλώνει όσο θα περνούν οι μέρες. Ο Βάσκος προπονητής ξεκινάει την δουλειά του έχοντας έτοιμο το πλάνο του και όσοι είναι στο Ρέντη θα τον ζήσουν πλέον και σε διάθεση προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

Trust the (Retsos) process! (videos)

Trust the (Retsos) process! (videos)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έρχεται… φορτσάτος από την περασμένη σεζόν, με σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των συμπαικτών του!