Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η περιοδεία των «μαγικών» καρτών, μαζί με τις ευρωκούπες του Θρύλου!

Συνεχίζεται η περιοδεία των «μαγικών» καρτών, μαζί με τις ευρωκούπες του Θρύλου!
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024 - 19:36

Μετά την περιοδεία στα ελληνικά νησιά, οι κούπες του Conference και του Youth League πιάνουν… στεριά, ξεκινώντας από τη Δυτική Ελλάδα.

Πάτρα, Ναύπακτος και Μεσολόγγι θα υποδεχθούν το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά όχι μόνο αυτό. Ο «ερυθρόλευκος» λαός θα συνεχίσει να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον Θρύλο, έχοντας τη δυνατότητα να αγοράσει τις κάρτες μελών και φιλάθλων σε όποια περιοχή της ενδοχώρας βρεθούν οι δύο ευρωκούπες.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός φροντίζει, όπως πάντα, για την έγκαιρη ενημέρωση, σχετικά με τη διαδικασία, ενώ αναμένεται οι «μαγικές» κάρτες να γίνουν ανάρπαστες, όπως ακριβώς και στα ελληνικά νησιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Μετά τα ελληνικά νησιά, Αίγινα, Κρήτη, Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Τήνο και Σύρο, η θρυλική περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, του Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίζεται στην Πάτρα και έπειτα, σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι.

Την Τετάρτη (10/7) στις 18:30, οι ιστορικές «ερυθρόλευκες» ευρωκούπες του ποδοσφαίρου θα βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων!

Στο πλαίσιο της θρυλικής περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου, οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25, στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, στην τιμή των 20 ευρώ, τις οποίες θα παραλαμβάνουν επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους.

Σας περιμένουμε: 10/7 Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων, 18:30), 11/7 Ναύπακτος (Λιμάνι/Πλατεία Ανεμογιάννη, 18:30), 12/7 Μεσολόγγι (Λιμάνι/Πλευρά Γηπέδων, 18:30)».

Διαβάστε επίσης