Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κάρμο, η Γουλβς και ο Ολυμπιακός (photo)

Ο Κάρμο, η Γουλβς και ο Ολυμπιακός (photo)
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 19:48

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτελεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που η παραμονή του στον Ολυμπιακό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «διακαής πόθος». Ένα από τα πιο δυνατά μεταγραφικά «σήριαλ» του φετινού καλοκαιριού, στο οποίο ο Θρύλος φαίνεται να έχει το προβάδισμα για «αίσιο τέλος».

Αυτή τη στιγμή ο στόπερ από την Ανγκόλα βρίσκεται στην προετοιμασία της Πόρτο, έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Πειραιώτες και η παραμονή του στο Λιμάνι. Περισσότερο δηλαδή επειδή έπρεπε να πάει στην Πορτογαλία βρέθηκε εκεί.

Λόγω του FFP οι «δράκοι» πρέπει να αποδεσμεύσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές, και αυτό έβαλε στο «κόλπο» και τη Γουλβς. Σύμφωνα με την «Record» η Αγγλική ομάδα κοιτάζει την περίπτωση του Κάρμο, χωρίς ακόμα να έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση.

Αυτό, βέβαια, βρίσκεται στα «σκαριά», αφού οι «Λύκοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μαξ Κλίμαν, ο οποίος μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ. Τίποτα σοβαρότερο, από εκεί και πέρα, με την παραμονή του 24χρονου κεντρικού αμυντικού στο Λιμάνι να φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το «επίμαχο» δημοσίευμα, με αφορμή τον Νταβίντ Κάρμο:

Διαβάστε επίσης