Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεγάλη προσπάθεια για το «ναι» του Μπριχ

Μεγάλη προσπάθεια για το «ναι» του Μπριχ
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 16:01

Μπορεί ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ να αρνήθηκε να αναλάβει αρχιδιαιτητής, όμως ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος από τις 22 Ιουλίου θα γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ δείχνει διατεθειμένος να επιμείνει στην περίπτωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκαγκάτσης ψάχνει να κλείσει ραντεβού μαζί του για να μιλήσουν δια ζώσης και ίσως αυτό να συμβεί στις 11 Ιουλίου που θα πάει στο Εσεν για το φιλικό της Εθνικής του 2004 με επίλεκτους της UEFA.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προτείνει 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όσους συνεργάτες επιλέξει αυτός. Το προαναφερόμενο ποσό δίνεται για να αναλάβει ο Μπριχ τη διαιτησία της Super League, ενώ αν το επιθυμεί μπορεί να αναλάβει και της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Γερμανός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα σαν διαιτητής, έχει έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξει αγώνες της Super League και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Απαντες παραδέχθηκαν τη διαιτητική αξία του. Αν τον πείσει ο Μάκης Γκαγκάτσης θεωρεί ότι θα περάσει ομόφωνα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου μετέχουν εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Γκαγκάτσης ψάχνεται και για τον Ιταλό Ντανιέλε Ορσάτο που είναι εξίσου δύσκολη περίπτωση. Θα ήθελε ο Ορσάτο να ξεκινήσει την παραγοντική καριέρα του από την Ελλάδα ή θα περιμένει όσο χρειαστεί για να συμβεί αυτό στην Ιταλία ή σε κάποια άλλη χώρα;

Πάντως, ο στόχος είναι ο αρχιδιαιτητής να είναι από Γερμανία, Ιταλία, ή Ισπανία. Από τη χώρα της Ιβηρικής φιγουράρει το όνομα του Μπορμπαλάν που, επίσης, υπήρξε ελίτ διαιτητής και είναι ο πρώτος ξένος ρέφερι που ήρθε στην Ελλάδα, στο τελευταίο ματς της καριέρας του (στον τελικό Κυπέλλου του 2018, μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Διαβάστε επίσης