Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουρκικά σενάρια για Ελ Κααμπί, Αμπουμπακάρ και Ολυμπιακό! (videos)

Τουρκικά σενάρια για Ελ Κααμπί, Αμπουμπακάρ και Ολυμπιακό! (videos)
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 12:05

Το θέμα της παραμονής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που «μπλέκουν» τον επιθετικό του Θρύλου με την Φενέρμπαχτσε.

Τουρκική ιστοσελίδα, μάλιστα, αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Μαροκινού στους «ερυθρόλευκους», σε περίπτωση μετακίνησής του στη Φενέρ. Ο λόγος για τον Καμερουνέζο παικταρά της Μπεσίκτας, Βενσάν Αμπουμπακάρ, ο οποίος «παίζει» έντονα για τους Πειραιώτες στα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο 32χρονος φορ έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, έως το 2025, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, όμως δεν υπολογίζεται από τους «μαύρους αετούς» και «ακούγεται» ζεστά για τον Ολυμπιακό. Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου, με «θητεία» σε Βαλενσιέν, Λοριάν, Πόρτο και Αλ Νασρ, μέτρησε, την περασμένη σεζόν, 32 συμμετοχές, με 12 γκολ και τρεις ασίστ, σε περισσότερα από 1.900 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την τουρκική ομάδα.

Στην Εθνική Καμερούν ο 32χρονος στράικερ, που «γράφεται» έντονα στην Τουρκιά για τους «ερυθρόλευκους», είναι αρχηγός και σε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 39 γκολ.

*Η φωτογραφία από το Instagram του Βενσάν Αμπουμπακάρ (aboubakarvincent).

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης