Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτοχος διαρκείας, Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου στα 100 χρόνια του Θρύλου, αξία ανεκτίμητη!

Κάτοχος διαρκείας, Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου στα 100 χρόνια του Θρύλου, αξία ανεκτίμητη!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 11:07

Με βάση την τελευταία ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, η «τρέλα» του κόσμου για να κλείσει μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι τεράστια. Για να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση, έχει ανοίξει και η Θύρα 23, αλλά και πάλι έχουν απομείνει λιγότερα από 600 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία αναμένεται να... κάνουν «φτερά» με συνοπτικές διαδικασίες.

Την ίδια ώρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που ταξιδεύουν οι ευρωκούπες, στο πλαίσιο της θρυλικής περιοδείας, ο κόσμος συρρέει μαζικά για να φωτογραφηθεί, αλλά και για να προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους και την συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια με το ονοματεπώνυμο τους τυπωμένο πάνω σε αυτές.

Είναι δεδομένο, ότι η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο ποδόσφαιρο, έχει σκορπίσει τεράστιο κύμα ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ωστόσο, πέρα από τα συναισθήματα που γέννησε στον κάθε Ολυμπιακό αυτή η ανεπανάληπτη επιτυχία, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος, για τον οποίο ο κόσμος του Θρύλου σπεύδει να γίνει κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας, της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου της σεζόν 2024-25.

Και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η νέα σεζόν θα έχει αυτόν τον ιστορικό χαρακτήρα της συμπλήρωσης των 100 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς! Επομένως, κάθε Ολυμπιακός θέλει να έχει στην κατοχή του όσο το δυνατόν περισσότερα «τεκμήρια» αφοσίωσης, πίστης, στήριξης και αγάπης για την μεγάλη του αγάπη από αυτή την ιστορική σεζόν.

Ο κόσμος θέλει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό, σε μια σεζόν που θα έχει αυτόν τον εορταστικό χαρακτήρα και να γιορτάσει με όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και επιτυχίες το ολυμπιακό ιωβηλαίο.

Να είναι ξανά, κομμάτι της ιστορίας του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης και να έχει και ως «αναμνηστικό» όλες τις συλλεκτικές κάρτες της σεζόν 2024-25.

Διαβάστε επίσης