Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεδίο συγκρούσεων (ξανά) η ομοσπονδία

Πεδίο συγκρούσεων (ξανά) η ομοσπονδία
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 22:33

Η ΕΠΟ, όπως την ξέρουμε τώρα, επιβεβαιώνει διαρκώς ότι σωστά αλλάζει πορεία. Οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης δεν σταματούν να βρίσκουν αιτίες για να πολεμούν ο ένας τον άλλον, με... φόντο ποιος από τους δυο (ο πρόεδρος ή ο εκτελεστικός διευθυντής;) θα έχει το κουμάντο. Εστω και τώρα, που δεν είναι δυνατόν να πάρουν αποφάσεις, επειδή στις 22 Ιουλίου θα γίνουν εκλογές, άρα τελειώνουν.

Οι κόντρες τους έχουν να κάνουν με δίμηνες ανανεώσεις συμβάσεων, με το ποιος θα μοιράσει το πριμ των 100.000 ευρώ που έδωσε η UEFA για τους υπαλλήλους που δούλεψαν για τις ανάγκες του τελικού του Conference League, για το πως θα λυθεί το θέμα του Κολιολιού, για το θέμα της Ενωσης Διαιτητών και για άλλα πολλά. Μάλιστα, ήταν τόσο απασχολημένοι που συγκάλεσαν στο παραπέντε συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και μετά την Εκτελεστική Επιτροπή ώστε να εγκρίνει τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών. Οι δυο συνεδριάσεις, σχετικές η μια με την άλλη, έγιναν το Σάββατο 29 Ιουνίου και τυπικά οι μεταγραφές ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης έχουν χρόνο για κόντρες αλλά δεν έχουν χρόνο για θέματα αρμοδιότητας της ΕΠΟ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τις κόντρες τους έχουν... βαρεθεί μέχρι και οι υπάλληλοι!

Πάντως, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης έχει κι άλλες ...σκοτούρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μπλοκ του νότου τον κατηγορούν για την... κατάντια τους, επειδή... ξέμειναν από ενώσεις. Αυτό το αποδίδουν στο ότι δεν «έλυνε» θέματά τους, σχετικά με επιχορηγήσεις τους, με χρέη τους στην ομοσπονδία, δεν ήταν σε ανοιχτή γραμμή για τα προβλήματά τους. Για να κάνουμε χιούμορ: 1) Και να ήθελε δεν θα προλάβαινε επειδή τσακώνεται με τον Μπαλτάκο, 2) Βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Γιαννάκης δεν έχει καθρέπτες!

TAGS

Διαβάστε επίσης