Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Έσε, ο Ολυμπιακός και η... ευκαιρία του Παρισιού

Ο Έσε, ο Ολυμπιακός και η... ευκαιρία του Παρισιού
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 21:52

Και επίσημα, λοιπόν, ο Σαντιάγκο Έσε θα βρεθεί με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η αμοιβή του για την εξαιρετική σεζόν που έκανε ως ακούραστος «εργάτης» στον Ολυμπιακό.

Ο χαφ του Θρύλου θα βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους, διαφημίζοντας τόσο τον ίδιο και την αξία του, όσο και τους Πειραιώτες. Δεν είναι, δα, τυχαίο, ότι ο Χαβιέ Μασεράνο τον επέλεξε μαζί με παίκτες κορυφαίων κλαμπ. Ο Οταμέντι της Μπενφίκα, ο Χερόνιμο Ρούλι του Άγιαξ, ο Λούκας Μπελτράν της Φιορεντίνα και φυσικα ο Χούλιαν Άλβαρεζ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ονόματα της «ελίτ» του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στην οποία ο Ολυμπιακός δείχνει την τάση να μπει και να μείνει για τα.. καλά. Σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δημιούργησαν προβλήματα, λόγω… προετοιμασίας καταλαβαίνοντας ότι αυτή αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τον Αργεντινό μέσο.

Ειδικά, δε, αν παίξει βασικός, μιλάμε για «εκτόξευση». Όχι μόνο των μετοχών του, αλλά και του ίδιου του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το brand name του, με την πρόοδο και την επιτυχία του Έσε

Διαβάστε επίσης