Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φροντίζει για να… έχει στην επίθεση ο Ολυμπιακός!

Φροντίζει για να… έχει στην επίθεση ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 21:30

Πολλά μέτωπα είναι «ανοιχτά» για τον Ολυμπιακό την παρούσα μεταγραφική περίοδο, που αποτελεί από τις πιο «καυτές» των τελευταίων ετών. Ένα από αυτά είναι στη θέση του επιθετικού, με την παραμονή του Ελ Κααμπί να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Θρύλος τα δίνει όλα απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του, που είναι τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση ανανέωσης προς τον Μαροκινό φορ είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας συνολικά (33 γκολ) την περασμένη σεζόν να «ζυγίζει» τις επιλογές του.

Παρά το γεγονός ότι αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση υπάρχει, αυτό δε σημαίνει ότι λείπει και το plan b αυτής. Η οικονομική υπέρβαση έχει γίνει, όμως οι Πειραιώτες έχουν και το αρνητικό σενάριο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, δηλαδή αυτό ενδεχόμενης αποχώρησης.

Για αυτό έχουν φροντίσει επίσης, βγαίνοντας ήδη στην αγορά. Ο Ολυμπιακός κοιτά κάθε εναλλακτική λύση, έχοντας σκοπό να δημιουργήσει μία γραμμή κρούσης που θα πετάει, με ή χωρίς Ελ Κααμπί. Έναν με δύο επιθετικούς για την ακρίβεια, ανάλογα και την έκβαση της υπόθεσης με τον Μαροκινό.

Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει στον «αφρό» ονόματα όπως του Στιβ Μουνιέ, του Μιγκέλ Μπόρχα και του Μπρούνο Πέτκοβιτς. Περιπτώσεις αξιόλογες, αν όχι εξαιρετικές, που μπορούν να σταθούν όχι μόνο σαν εναλλακτικές, αλλά και ως βασικές λύσεις για την «ερυθρόλευκη» επίθεση.

Διαβάστε επίσης