Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ και οι... άλλοι: Γεμάτο φιλικά το καλοκαίρι του Ολυμπιακού!

Ο Μίτσελ και οι... άλλοι: Γεμάτο φιλικά το καλοκαίρι του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 20:28

Μετά την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός στοχεύει ακόμα ψηλότερα για το μέλλον. Για αυτό το λόγο το «χτίσιμο» πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από πολλά τεστ, προκειμένου να αξιολογηθεί σωστά ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Η «πρώτη» της νέας σεζόν θα γίνει με τον Άγιαξ, στις 19 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα δυνατά φιλικά, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και μια «επανένωση». Αυτή με τον Μίτσελ, συγκεκριμένα, αφού στα «σκαριά» βρίσκεται και ένα παιχνίδι με την Αλ Ντασία, ομάδα την οποία προπονεί ο Ισπανός προπονητής που έκατσε δύο φορές στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η 26η Ιουλίου αποτελεί την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Από εκεί, και πέρα, πολύ πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί φιλικό με τη Ναϊμέγκεν, ενώ στα μέσα Αυγούστου υπάρχουν ήδη κανονισμένες οι αναμετρήσεις με Ρόμα στην Ιταλία και Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν υπάρχουν, με τους Πειραιώτες να αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα ημερομηνίες.

Στην Ολλανδία υπάρχει το πλάνο για τέσσερα φιλικά, με τον συνολικό αριθμό τους να φτάνει πιθανώς διψήφιο νούμερο.

Διαβάστε επίσης