Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φρόιντφελντ, Μάνταλος «φοβήθηκαν» τη ΓΣ της ΕΠΟ

Φρόιντφελντ, Μάνταλος «φοβήθηκαν» τη ΓΣ της ΕΠΟ
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 22:50

Το είδαμε κι αυτό με τους κρυπτόμενους Φρόιντφελντ και Μάνταλο που έλαμψαν δια τη απουσίας τους. Γεγονός πρωτοφανές να γίνεται απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ (28/6) και να μην παρίσταται εκπρόσωπος της ΚΕΔ. Τέτοια κατάντα δεν έχει προηγούμενο για τους επικεφαλής της διαιτησίας.

Είχαν έρθει εκπρόσωποι των FIFA, UEFA, όπως ο επικεφαλής της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ δεν ήταν πουθενά, απόδειξη ότι δεν ενδιαφέρεται για δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση καθώς πριν ο Μπαλτάκος φέρει τον Σουηδό, αυτός είχε «συνταξιοδοτηθεί» από τη διαιτησία. Θα μπορούσε να είχε πάει ο Μάνταλος, τον οποίο περίμεναν πως και πως οι πρόεδροι των Ενώσεων.

Οι πρόεδροι των ΕΠΣ ήθελαν η ΚΕΔ να τα ακούσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο με την έλλειψη διαιτητών οι οποίοι εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλον επειδή διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία στις Εθνικές κατηγορίες όσο και το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης, με συνέπεια οι ρέφερι, ακόμη και αξιολογημένοι, να κάνουν κραυγαλέα λάθη και να τινάζουν στον αέρα τοπικά πρωταθλήματα.

Αν ο Μάνταλος ήταν παρών θα μπορούσε να απαντήσει και σε όσα είπε ο Μπέος. Όμως, η ΚΕΔ προτίμησε να κάνει αυτό που έκανε πάντα, να κρύβεται, ειδικά από τη ΓΣ, καθώς είχαν μάθει ότι τους περίμενε... κράξιμο και προτίμησαν να το γλιτώσουν, με δεδομένο ότι τους αλλάζουν, παρά να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν έχει σημασία που φεύγουν, τα συμβόλαιά τους ισχύουν μέχρι σήμερα.

Η απουσία των Φρόιντφελντ, Μάνταλου σχολιάστηκε στα πηγαδάκια μεταξύ των προέδρων των ΕΠΣ, καθώς, για πολλοστή φορά, έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων. Προκάλεσε και αλγεινή εντύπωση τόσο στον FIFA Regional Manager Τζιάνι Μάνκα όσο και στον UEFA National Associations Advisor Γιόσεγ Κλίμεντ.

Διαβάστε επίσης