Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To ξεχωριστό ρεκόρ του περιζήτητου Ελ Κααμπί!

To ξεχωριστό ρεκόρ του περιζήτητου Ελ Κααμπί!
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 15:15

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, του οποίου το μέλλον δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει και «έλαμψε» πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αναλυτικότερα, ο Μαροκινός επιθετικός, «εκθρόνισε» τον Ακράμ Αρίφ από την κορυφή της κατάταξης (από 1/1 έως 30/6/2004) που παρουσίασε η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) για τους καλύτερους διεθνείς σκόρερ του 2024 μετά από 4 μήνες προβάδισμα.

Όπως προέκυψε από το συγκεκριμένο πίνακα, ο 31χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού πρόσθεσε τρία γκολ για την εθνική ομάδα τον Ιούνιο σε αυτά τα 11 που πέτυχε νωρίτερα για τους «ερυθρόλευκους» και έτσι αύξησε τον ετήσιο απολογισμό του στα 14 γκολ. Επιπροσθέτως, ακολουθεί ο Ακίφ με 11 γκολ, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει ο Ιρακινός Αιμέν Χουσείν με 10 γκολ.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάργουιν Νούνιες (Λίβερπουλ/Ουρουγουάη) είναι 9ος, ενώ Χάρι Κέιν (Μπγερν/ Γερμανία) και Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν/Γαλλία), περιορίζονται στην 14η και 15η θέση αντίστοιχα. Μένει να δούμε αν ο Ελ Κααμπί θα συνεχίσει να «σπάει» ρεκόρ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ενώ και η Φενέρμπαχτσε έχει ασχοληθεί έντονα τα τελευταία 24ωρα με τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να έχει, την περσινή σεζόν, ο Μαροκινός φορ «έσπασε» τα κοντέρ, σκοράροντας 33 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης