Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να «τσεκάρει» τον Μπιέλ

Θέλει να «τσεκάρει» τον Μπιέλ
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 12:46

Την απόλυτη προσοχή του στη νέα σεζόν έχει στρέψει ο Ολυμπιακός, του οποίου ο σχεδιασμός, σε όλα τα επίπεδα, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση προπονητή. Όμως, δεν είναι η μόνη υπόθεση που «καίει».

Συγκεκριμένα, ένα από τα μείζον ζητήματα που απασχολούν έντονα τους «ερυθρόλευκους», έχει να κάνει με τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί. Ποδοσφαιριστές που δε βρήκαν χώρο και ρόλο στο ρόστερ των Πειραιωτών την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός έχει στείλει με τη μορφή δανεισμού άλλους δέκα παίκτες, οι οποίοι το καλοκαίρι θα επιστρέψουν στο Ρέντη και θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα της καριέρας τους. Άλλοι θα παραμείνουν, άλλοι θα αποχωρήσουν και άλλοι ίσως τους δούμε και τη νέα σεζόν στην ομάδα που βρίσκονται τώρα.

Από όλους αυτούς τους παίκτες, που επιστρέφουν από τον δανεισμό του, μόνο Πεπ Μπιέλ, αναμένεται να πάρει μία ακόμα ευκαιρία για να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι θετικός ως το πρόσωπο του Ισπανού εξτρέμ και θέλει να τον δει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης