Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «εγκέφαλος» Γκαρθία έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό! (video)

Ο «εγκέφαλος» Γκαρθία έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό! (video)
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 11:10

«Τελειώνει» η μετακίνηση του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι ο Ισπανός χαφ αναμένεται, σήμερα (2/7), στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο ρόστερ του Θρύλου.

Εντός της ημέρας, λοιπόν, ο έμπειρος χαφ έρχεται στη χώρα μας για τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα, τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύονται εντυπωσιακά στα χαφ, με τον 34χρονο χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, προσθέτοντας κι άλλη εμπειρία στο ρόστερ.

Ο πολύπειρος 34χρονος χαφ που αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» και έχει πολύ καλή σχέση με τον Μεντιλίμπαρ. Ο κόουτς «Μέντι» τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή παρουσία τους στην Εϊμπάρ. Oι δυο Βάσκοι είχαν μια εξαιρετική συνεργασία για τρεις σεζόν (από την σεζόν 15/16 έως την 17/18) πριν ο Γκαρσία πάρει την μεταγραφή για την Μπιλμπάο. Σε αυτές τις τρεις σεζόν ο Γκαρσία αγωνίστηκε σε 103 από τα 114 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Βάσκος Στρατηγός θεωρεί πως μετά τον Ιμπόρα, χρειάζεται στο ρόστερ του και την εμπειρία του Ντάνι Γκαρθία, που αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Μπιλμπάο, με την οποία πανηγύρισε φέτος το Κύπελλο Ισπανίας έχοντας 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης