Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αλλάζει τα «θέλω» του και περιμένει να επιστρέψει!

Δεν αλλάζει τα «θέλω» του και περιμένει να επιστρέψει!
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 10:52

Η αναγέννηση της ανασταλτικής γραμμής του Ολυμπιακού οφείλεται κυρίως σε έναν άνθρωπο. Τον Νταβίντ Κάρμο, που στον Πειραιά ήρθε με σκοπό να βρεί τη δική του «γη της επαγγελίας». Και τα κατάφερε!

Από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και την άσχημη σχέση του με τον προπονητή του στην πρώτη ομάδα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο δανεισμό του στον Ολυμπιακό και την τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας του Θρύλου, του Conference League.

Έχει καταλάβει ότι αυτό που έψαχνε τόσο πολύ βρίσκεται εδώ, στην Ελλάδα, στον Πειραιά, στον Ολυμπιακό και κάνει τα πάντα να μείνει εδώ

Το είπε κιόλας ο ίδιος σε δηλώσεις του, ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του να παίξει για τους «ερυθρόλευκους». Σα να βροντοφωνάζει «Θέλω να μείνω για πάντα εδώ», αυτό δείχνουν όλα τα σημάδια και η ΠΑΕ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Θα τα δώσει όλα η διοίκηση των Πειραιωτών, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Ο Ανγκολέζος στόπερ μπορεί ήταν υποχρεωμένος να πάει στους «δράκους» και να κάνει προπονήσεις σύμφωνα με το συμβόλαιο του με την Πόρτο, αλλά το μυαλό του είναι στο Λιμάνι.

Ο Κάρμο από την πλευρά του δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από υπομονή... Θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Πόρτο, προφανώς θα πάρει μέρος και σε κάποια φιλικά και ελπίζει ότι έστω και στις 31 Αυγούστου θα ξαναπάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, έτσι ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης