Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

All-in στον Ολυμπιακό για τις παραμονές!

All-in στον Ολυμπιακό για τις παραμονές!
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 09:54

Το έχουμε ξαναγράψει και είναι αλήθεια. Η διαδικασία των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με παίκτες και ομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια περίεργη ιστορία. Διότι μπορεί μια υπόθεση να τελειώσει εύκολα και γρήγορα, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και «εμπόδια» στην πορεία που να ανατρέψουν ό,τι είχε προηγηθεί.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μέλη της Διοίκησης κάνουν τις κινήσεις του για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες των συμβολαίων που λήγουν. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν σιγά σιγά να προχωρούν τις κινήσεις τους και στα μεταγραφικά ζητήματα για να διαμορφωθεί το ρόστερ τους.

Σε αυτό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα ήθελε να είναι ο βασικός κορμός. Σε αυτόν είναι οι Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Ορτα, Κώστας Φορτούνης, Ντάνιελ Ποντένσε, Αγιούμπ ελ Καμπί.

Ξεχωριστές περιπτώσεις και με τις δικές της δυσκολίες η κάθε μία. Η εντύπωση που υπάρχει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εντείνουν τις κινήσεις τους για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Για το θέμα του Νταβίντ Κάρμο, υπάρχει η πρόταση της αγοράς με 12 εκατ. ευρώ, συν άλλα 3 με μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά υπάρχει στο πλάνο και ο δανεισμός και κάποιο υποχρεωτικό ποσό.

Υπάρχουν επαφές και για τον Αντρέ Ορτα, με την πρόταση προς την Μπράγκα να είναι στα 3 εκατ. ευρώ, αντί των σχεδόν 5 εκατ. ευρώ της ρήτρας αγοράς που υπήρχε στον δανεισμό του.

Για τον Ντάνιελ Ποντένσε, το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία και λέγεται πως θα βρεθεί λύσει να γεφυρωθεί η διαφορά με τη Γουλβς.

Για τον Κώστα Φορτούνη αναμένεται να φιξαριστεί η συνάντηση που θα κάνει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκινάει λοιπόν μία εβδομάδα όπου αναμένονται εξελίξεις σε πολλά μέτωπα.

Τέλος, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα ο Γιώργος Μασούρας. Είναι γνωστό πως ο μάνατζέρ του, προ ημερών, συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μάλιστα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπόχουμ κάνει πίσω, καθώς ο διεθνής εξτρέμ είναι πιο κοντά στο να ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης