Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να «λάμψει» τη νέα σεζόν ο Έσε (photo)

Έτοιμος να «λάμψει» τη νέα σεζόν ο Έσε (photo)
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 23:46

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε έναν εκ των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ειδικά με την παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Σαντιάγκο Έσε έκανε τρομερή δουλειά, συνθέτοντας μαζί με Όρτα και Τσικίνιο ένα δίδυμο…απροσπέλαστο. 50 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ, μα πάνω απ’ όλα απίστευτη «αθόρυβη» δουλειά στο χώρο του κέντρου, τόσο ανασταλτικά, όσο και σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Τυχερός ο Ολυμπιακός, διότι το συμβόλαιο του Έσε λήγει το 2028. Οπότε πάνω σε αυτό μπορεί να φτιάξει κάτι από την «επόμενη μέρα». Στην οποία ο Έσε θέλει να βρίσκεται ενεργά. Ήδη από τώρα κάνει και ατομικά πολύ δουλειά.

Σκοπός του να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν και να «λάμψει». Μετά το Conference League, ο 22χρονος χαφ δεν σταματά πουθενά και, πρωτίστως με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έπειτα με τον Θρύλο έχει σκοπό να «γράψει ιστορία» ξανά. Σε ακόμα μεγαλύτερη φόρμα από πέρυσι, με τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Αυτό ακριβώς υποδηλώνει και το post της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Έσε βρίσκεται στο καλύτερο «φεγγάρι» του και είναι έτοιμος να «λάμψει» και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό έως τα… αστέρια!

Διαβάστε επίσης