Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανό φιλικό με... Μίτσελ!

Πιθανό φιλικό με... Μίτσελ!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 14:46

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πυρετωδώς.

Ήδη έχουν κλείσει οι λεπτομέρειες, εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενώ φαίνεται πως έκλεισε και το μεγάλο φιλικό που γίνεται κάθε χρόνο σαν «γενική πρόβα» λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτό θα είναι με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αποτελεί το ένα εκ των εφτά φιλικών που θα δώσουν συνολικά οι Πειραιώτες.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Θρύλου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, μεταξύ αυτών και το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Θυμίζουμε ότι, οι «ερυθρόλευκοι» φέτος θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία και πρόκειται να δώσουν και μία σειρά φιλικών αγώνων με δυνατές ομάδες.

Μέρα με τη μέρα, συμπληρώνεται το «παζλ» για τα φιλικά που θα δώσει στις Κάτω Χώρες. Άγιαξ και Ναϊμέγκεν θα είναι τα πρώτα δύο «τεστ» των Πειραιωτών. Μάλιστα, είναι πιθανό να προστεθεί άλλο ένα φιλικό με έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον αγαπητό Μίτσελ, ο οποίος προπονεί την Αλ Καντσία.

Η ομάδα του ανέβηκε «αέρας» στην πρώτη εθνική κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, υπό τις οδηγίες του Μιτσέλαρου και έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς. Όπως ο Νάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βιέτο της Ατλέτικο Μαδρίτης κι άλλοι καλοί ποδοσφαιριστές

Διαβάστε επίσης