Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ροντινέι και η «ευκαιρία» του στην Εθνική!

Ο Ροντινέι και η «ευκαιρία» του στην Εθνική!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 13:47

Ο ποδοσφαιριστής που «κατάπιε» τα περισσότερα χιλιόμετρα σε αυτή την ονειρεμένη σεζόν του Ολυμπιακού που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, ήταν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ, έπαιξε πάνω από 4000 αγωνιστικά λεπτά και ήταν από τις «σταθερές» του Μεντιλίμπαρ, στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Με τα κατορθώματα του, ο 32χρονος μπακ έχει κάνει μεγάλο «ντόρο» και στην Βραζιλία. Άλλωστε, στην πρώτη φορά που έπαιξε στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έκανε… «παπάδες» και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που είναι ο ορισμός του σύγχρονου «φουλ μπακ». Το σπουδαίο επίπεδο που επέδειξε ο «Ρόντι», έκανε τον έμπειρο μπακ, να κάνει όνειρα για το μέλλον. Και δεν αναφερόμαστε σε συλλογικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Ροντινέι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της «Σελεσάο». Με τον Τύπο στη χώρα του καφέ, να υπογραμμίζει τις τελευταίες ώρες πως: «η ευκαιρία στην ομάδα της Βραζιλίας, μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεται».

Άλλωστε, υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που μπορεί να ελπίζει. Και ακούει στο όνομα… Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της «Σελεσάο», ήταν και προπονητής του «Ρόντι», στην Φλαμένγκο και είχε «καταγράψει» 31 συμμετοχές με 1945΄ και ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Διαβάστε επίσης