Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η «πρώτη» του Κάρμο με την Πόρτο και ο Ολυμπιακός

Η «πρώτη» του Κάρμο με την Πόρτο και ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 11:56

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ή επέκταση δανεισμού του Νταβίντ Κάρμο, ούτε έχει συμφωνήσει με την Πόρτο για κάποια άλλη λύση. Και η πορτογαλική ομάδα ξεκίνησε ήδη από σήμερα προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν!

Οπότε, ο Κάρμο εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην οποία ανήκει και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αφού κλήθηκε από τους «δράκους» να μπει στο πρόγραμμα αμέσως, νωρίτερα, από τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει στις 10 του μηνός.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, πιστεύουν ότι θα υπάρξει «γάμος» και ένα deal στα μέτρα του, με υποχώρηση της άλλης πλευράς, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο.

Άλλωστε, οι δύο σύλλογοι έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, για περιπτώσεις όπως αυτή του Ζοζέ Σα και όχι μόνο.

Θυμίζουμε, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στην Πόρτο ως ενοίκιο για την επέκταση του δανεισμού του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων το επόμενο καλοκαίρι, όπως και άλλα 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την επίτευξη στόχων. Δηλαδή, πρόκειται για μία προσφορά συνολικής αξίας 17 εκατ. ευρώ. Αναμένουμε εξελίξεις, με τον Θρύλο και τον ίδιο τον παίκτη να επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης