Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σύντομα στην Ελλάδα, ο Κοστίνια και ο Γκαρθία!

Σύντομα στην Ελλάδα, ο Κοστίνια και ο Γκαρθία!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 10:17

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές, μα πολλές φορές, ότι δεν είναι ένας Σύλλογος που λειτουργεί καιροσκοπικά. Δεν κοιτάζει ποτέ μόνο την… εύκολη «αρπαχτή» και δεν τον εκφράζει αυτό, ως νοοτροπία, την οποία συναντάμε σε ανταγωνιστές του. Οι οποίοι, έχοντας μείνει άτιτλοι και μένοντας για χρόνια, αφήνουν την πείνα αυτή να τους κυριεύσει και καταντούν να… διαλύουν τα πάντα, στον βωμό του να την ικανοποιήσουν, με ένα τιτλάκι…

Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει ποτέ μόνο το «σήμερα». Κοιτάζει και το «σήμερα», αλλά και το «αύριο». Κοιτάζει πως θα είναι ΤΩΡΑ δυνατός, αλλά και πως θα είναι δυνατός στο μέλλον. Στην επόμενη ημέρα, στην επόμενη σελίδα, την οποία θα αρχίσει να γράφει… «αύριο». Οι επόμενες αφίξεις το αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

έπειτα από τον Μάρκο Στάμενιτς περιμένει στο Ρέντη ακόμα δύο καλοκαιρινές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΠΑΕ.

Η πρώτη ήρθε έπειτα από εισήγηση του Μεντιλίμπαρ. Ο Ντάνι Γκαρσία έρχεται στον Πειραιά ως ελεύθερη μεταγράφη έπειτα την λήξη του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ισπανός κεντρικός χαφ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μαζί με τον Ντάνι Γκαρσία, μια μεταγραφή που οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον περασμένο Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Κοστίνια από την Ρίο Άβε, ο οποίος αγωνιζόταν το περασμένο μισό της σεζόν ως δανεικός εκεί και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης