Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να πάει... Ολλανδία με το κεφάλι του «ήσυχο»

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να πάει... Ολλανδία με το κεφάλι του «ήσυχο»
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 17:44

Η έναρξη της προετοιμασίας ολοένα και πλησιάζει και στον Ολυμπιακό έχουν το νου τους σε πολλά μέτωπα, τα οποία θέλουν να επιλυθούν τουλάχιστον πριν τις 15 Ιουλίου, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Οι παραμονές παικτών, όπως ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Ελ Κααμπί, ο Κάρμο, ο Όρτα και ο Ποντένσε «καίνε» όσο τίποτα άλλο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του, με το κομμάτι των μεταγραφών να προχωρά κανονικά. Ήδη ο Μάρκο Στάμενιτς έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο, ενώ Κοστίνια και Ντάνι Γκαρθία αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που είτε το μέλλον τους βρίσκεται στον «αέρα», είτε προέρχονται από δανεισμούς, και θέλουν στην προετοιμασία της Ολλανδίας να δείξουν πράγματα στον Βάσκο τεχνικό. Ωστόσο, η παρουσία παικτών όπως ο Αλγκασίμ Μπα, ο Πέπε, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και πολλοί άλλοι ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκονται εκεί.

Και αυτό αποτελεί ακόμα ένα ζήτημα προς επίλυση για τον Μεντιλίμπαρ. Η ξεκαθάριση στον τομέα των δανεικών, έτσι ώστε να μπορεί να δουλέψει όσο πιο απερίσπαστα γίνεται στις Κάτω Χώρες, αξιολογώντας με μεγαλύτερη προσοχή τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Ήδη οι Λοβέρα, Μπρνιτς, Λάιντνερ και Βρουσάι έχουν τεθεί εκτός ρόστερ, εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα «παζλ» το οποίο είναι επιθυμητό να έχει λυθεί το δυνατόν περισσότερο μέχρι την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ρότερνταμ. Ο βασικός «κορμός» να έχει μείνει άθικτος, οι μεταγραφές να έχουν προσαρμοστεί και το τοπίο με δανεικούς και λοιπούς παίκτες να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Έτσι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει όλο το χρόνο να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ακόμα πιο δυνατό από αυτό που κατέκτησε το Conference League. Και μάλιστα το δυνατόν πιο αναίμακτα, αφού δεν θα έχει το μυαλό του σε εξωγενείς παράγοντες και υποθέσεις που «καίνε» προς επίλυση.

Διαβάστε επίσης

Ο... άλλος Ορτέγκα!

Ο... άλλος Ορτέγκα!

Ο Αργεντινός μπακ με προετοιμασία και κατάλληλη διαχείριση από τον «Μέντι» θα κάνει το step up τη νέα σεζόν!