Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Όρτα και οι άλλοι χαφ

Ο Όρτα και οι άλλοι χαφ
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 16:00

Δεν έχει τελειώσει, ακόμη, το θέμα Όρτα στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος, οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του, δεν έχει ακόμη καταλήξει σε συμφωνία, καθώς η Μπράγκα βάζει «εμπόδια».

Ο σύλλογος από τον πορτογαλικό βορρά έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, κάνοντας σπουδαίες πωλήσεις, ενώ γενικά έχει τη φήμη του σκληρού διαπραγμάτευση. Και μπορεί να μην υπολογίζουν στον Όρτα, ωστόσο θέλουν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα φαίνεται πως αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ και προσπαθούν να πιέσουν με κάθε τρόπο.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του θέλει να κλείσει το deal αλλά με τα καλύτερα δυνατά οικονομικά δεδομένα για εκείνον και όχι τις αξιώσεις της Μπράγκα. Όπως το ίδιο θέλει να κάνει και για τον Κάρμο αλλά και για τον Ποντένσε. Υπό μία έννοια όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι τακτικής, αντοχής και... υπομονής χωρίς αυτό να σημαίνει πώς στον πειραϊκό σύλλογο δεν θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κλείσουν τους παίκτες αυτούς.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί κι άλλες τρεις υποθέσεις για απόκτηση χαφ. Πιο συγκεκριμένα, ο Χοάν Χορδάν της Σεβίλλης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ από τη θητεία του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, είτε του Κέιντι Μπάρε που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, «παίζουν» για τον Θρύλο, από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίπτωση του Μεϊτέ, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ο... άλλος Ορτέγκα!

Ο... άλλος Ορτέγκα!

Ο Αργεντινός μπακ με προετοιμασία και κατάλληλη διαχείριση από τον «Μέντι» θα κάνει το step up τη νέα σεζόν!