Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό θα είναι το δεύτερο «τεστ» στην Ολλανδία!

Αυτό θα είναι το δεύτερο «τεστ» στην Ολλανδία!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 13:18

Μέρα με τη μέρα, συμπληρώνεται το «παζλ» για τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός, μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν οκτώ φιλικούς αγώνες και οι μισοί εξ αυτών, θα είναι επί ολλανδικού εδάφους. Ο ένας αντίπαλος θα είναι ιδιαίτερα δυνατός, αφού αυτός θα είναι ο Άγιαξ. Μπορεί ο «Αίαντας» να προέρχεται από μια μέτρια σεζόν και να κατέκτησε την πέμπτη θέση στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά είναι πάντα ένας ισχυρός αντίπαλος. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, το άλλο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Πειραιά, θα είναι με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν. Μια ομάδα που τερμάτισε πέρυσι έκτη στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Άγιαξ και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Ιουλίου, το βασικό στάδιο της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας, θα διεξαχθεί επί ολλανδικού εδάφους μέχρι και τις 27 του μήνα. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό ολόκληρο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Τον Αύγουστο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να αναχωρήσουν για την Ιταλία και το διήμερο 2-3/8 να δώσουν επιπλέον δύο φιλικά, το ένα με Τερνάνα και το δεύτερο με την Ρόμα.

Εξάλλου, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως στις 8 Αυγούστου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα διεξαχθεί και το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ που θα είναι και ένα από τα τελευταία «τεστ» πριν από την έναρξη της Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης