Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Aπό διαφορετική αφετηρία ο «Τζόλα»!

Aπό διαφορετική αφετηρία ο «Τζόλα»!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 09:51

Ένα από τα παιδιά που πίστεψε πολύ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το «καλημέρα» και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, «κέρδισε» αμέσως τον Βάσκο τεχνικό – που αρέσκεται να δουλεύει με νέα παιδιά και να «εκτοξεύει»- και αυτός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που έλαβε, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο «Τζόλα», ήταν ένας εκ των βασικών «κρίκων» της αλυσίδας των επιτυχιών του θρύλου στο Κόνφερενς Λιγκ και με αυτόν στη θέση του βασικού, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στην Ευρώπη. Με τεράστια εμφάνιση στον τελικό με την Φιορεντίνα, αλλά και στην πορεία προς την επιτυχία γενικότερα, με αποκορύφωμα το «show» που έκανε στην Κωνσταντινούπολη, στη διαδικασία των πέναλτι, στη ρεβάνς με την Φενέρ.

Αυτή η προετοιμασία, θα είναι εντελώς διαφορετική για τον Τζολάκη, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο νεαρός γκολκίπερ, ξεκινούσε πάντα ως «μπακ απ», έχοντας έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα μπροστά του. Αλλά αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Με τον «Τζόλα», να ξεκινάει έχοντας ολοκληρώσει την προηγούμενη σεζόν ως βασικός και… αναντικατάστατος σε Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και στο «μίνι» πρωτάθλημα των play offs, όπου είχε ελάχιστες απουσίες. Ο Τζολάκης, που ανανέωσε πρόσφατα και το συμβόλαιο του μέχρι το 2027, βλέπει τη φετινή σεζόν ως το μεγάλο του «στοίχημα», για την εκτόξευση του.

Διαβάστε επίσης