Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη, ενίσχυση και… χημεία για την επιστροφή στον θρόνο!

Στήριξη, ενίσχυση και… χημεία για την επιστροφή στον θρόνο!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 00:08

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πυρετωδώς, έχοντας ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην κορυφή στην Ελλάδα και την διατήρηση στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Ο κόσμος από πολύ νωρίς έχει δείξει τις διαθέσεις του, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια διαρκείας, όντας αποφασισμένος από την πλευρά του να βρίσκεται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να την οδηγήσει στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Η στήριξη των φιλάθλων του Θρύλου, όπως γνωρίζουν όλοι, είναι πάρα πολύ σημαντική για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αποτελούν τη δύναμη, τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός, έχοντας ως δεδομένη τη στήριξη των φιλάθλων του, η οποία αναμένεται να αυξηθεί όσο περνάνε οι ημέρες, «τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί επίσημα ο Μάρκο Στάμενιτς, ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Επίσης, ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται μία… ανάσα από το Λιμάνι, ενώ, ο Κοστίνια είναι «κλεισμένος» από τον Ιανουάριο.

Όμως, το πρώτο μέλημα στο λιμάνι δεν είναι άλλο από τις παραμονές των ποδοσφαιριστών που συνέθεσαν τον ευρωπαϊκό άθλο των «ερυθρόλευκων», με την πλειοψηφία να έχει υπέρ της τις πιθανότητες για μακροημέρευση στον Πειραιά. Οι υποθέσεις του Κάρμο, του Όρτα, των Φορτούνη-Ποντένσε-Μασούρα.

Κάθε μια περίπτωση με τις δικές της δυσκολίες, και φυσικά θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση μιας και για να αποκτηθούν θα χρειαστεί να εκταμιευτεί απο το ταμείο του Ολυμπιακού ένα ποσό λίγο παραπάνω από τα 20.000.000 ευρώ μόνο για τις Πόρτο, Μπράγκα και Γουλβς. Με την προοπτική ότι θα κλείσουν ευνοϊκά όλα , θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά τους επόμενους στόχους , και θα δώσει στον Ολυμπιακό και την άνεση χρόνου και την ευχέρεια να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους την ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, προχωρούν αρκετές ακόμη κινήσεις, δείχνοντας πάντως ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, όπως φαίνεται θα υπάρξουν άμεσα σημαντικές κινήσεις παικτών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Εκτός από τη στήριξη του κόσμου του, και τις μεταγραφές που γίνονται, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη «όπλο» για την επιστροφή του στην κορυφή. Το τόνισε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην προ ημερών μεγάλη του συνέντευξη στην Ισπανία και δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Θρύλος τη νέα σεζόν θα έχει την απαιτούμενη χημεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι πλέον μία εντελώς καινούργια ομάδα, οι βάσεις έχουν ήδη μπει και σίγουρα θα παρουσιαστούν πολύ πιο βελτιωμένοι.

Αυτή, λοιπόν, είναι η «συνταγή» του Ολυμπιακού για την επιστροφή στην κορυφή, με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι αποφασισμένοι, αλλά και σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε επίσης