Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιτυχία με τον Έσε και η αξιοποίηση της λάτιν αγοράς!

Η επιτυχία με τον Έσε και η αξιοποίηση της λάτιν αγοράς!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 23:23

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει με τις μεταγραφικές του κινήσεις τα τελευταία χρόνια ότι επενδύει στο μέλλον, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα, νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Ο Σαντιάγκο Έσε αποτελεί μία τέτοια επένδυση του Ολυμπιακού. Από την πρώτη του συμμετοχή στον Ολυμπιακό, ο «κέρδισε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ο νεαρός Αργεντινός αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Θρύλου, την ιστορική σεζόν 2023-24, κάνοντας τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, με την ποιότητα, τα μαρκαρίσματα και τα τρεξίματα του. O 22χρονος είναι ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων και έχει τεράστια συμβολή στην ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης, του Conference League (από τους κορυφαίους σε επιτυχημένα τάκλιν και όχι μόνο).

O «Copo» τελείωσε την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό με 50 συμμετοχές (4.094 αγωνιστικά λεπτά) και ένα γκολ, τρεις ασίστ, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη, χάρη στη μυθική πορεία στο Conference League και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του.

Ο Θρύλος φέρνει στο Λιμάνι παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο… Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων του τμήματος scouting, οι οποίοι ξεψαχνίζουν όλη την παγκόσμια αγορά, αναζητώντας τέτοιου είδους «λαυράκια». Παίκτες με όνειρα να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, με ταλέντο και ποιότητα που ξεχειλίζουν.

Στο παρελθόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρήκαν στη λατινική αγορά και ιδιαίτερα από την χώρα της Αργεντινής, παίκτες που ήταν μεταγραφές επένδυση, αλλά αποδείχθηκαν «λαχεία»! Εκεί επικεντρώνεται το τμήματο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, όπου έχει εντοπίσει εκεί περιπτώσεις νέων «Έσε» που θα κάνουν τη διαφορά στο μεγάλο Λιμάνι, επενδύοντας έτσι ως μία ομάδα που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή ελίτ του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης