Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Βρουσάι και Μπρίνιτς

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Βρουσάι και Μπρίνιτς
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 20:14

Η δουλειά, η οποία γίνεται ήδη σε επίπεδο διοικητικό, αλλά και αγωνιστικό, στον Θρύλο, δεν είναι για το… τώρα. Είναι και για το αύριο. Για την σεζόν 2024-25, κυρίως, εκεί που ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να πάρει ξανά τον δρόμο του, προς την κορυφή και να διατηρηθεί στην ευρωπαϊκή ελίτ στα 100 χρόνια της ιστορίας του.

Ο Θρύλος έχει βάλει κάτι ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν Προχωρά με το θέμα της εκκαθάρισης του ρόστερ, ενώ παράλληλα εξετάζει περιπτώσεις, για να ενισχυθεί όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κρίνει ότι χρειάζεται.

Είναι δεδομένο, όπως έχουμε αναφέρει ήδη στο παρελθόν, ότι ο Ολυμπιακός πρώτα θα ξεσκαρτάρει το ρόστερ του, από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Και οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον «Μέντι». Ο Ισπανός έχει στο μυαλό του την ομάδα, την οποία σε κάποιο βαθμό ήδη έχουμε δει. Έναν Ολυμπιακός πιο «σφιχτό», πιο μαζεμένο, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δώσουν στην ομάδα αυτό το οποίο θέλει. Και για να γίνει αυτό, εκτός από το να αποχωρήσουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν θέση στο ρόστερ, θα έρθουν σε αυτό νέοι, καλύτεροι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχουμε εξελίξεις ως τις αποχωρήσεις πέντε παικτών που ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά, ο Μαξιλιάνο Λοβέρα θα παραμείνει στην Ροζάριο Σεντράλ, η οποία έκανε επίσημα γνωστό πώς αγόρασε τα δικαιώματα (800 χιλ. ευρώ) του 25χρονου μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό βρίσκοντας τη χρυσή τομή με τους Πειραιώτες. Εκτός Ελλάδας και εντός Πορτογαλίας θα παραμείνει ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος θα συνεχίσει στη Ρίο Αβε, ως κανονική μεταγραφή, όπως έγινε γνωστό σήμερα (29/6).

Επίσης, η Τσέλιε εκμεταλλεύτηκε την περίπτωση του Ίβαν Μπρίνιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται τη νέα σεζόν και τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Τέλος, ο Ντορόν Λάιντνερ, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμός την περασμένη σεζόν, θα πάει δανεικός στην Ζυρίχη.

Διαβάστε επίσης