Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα ένα φιλικό στα «σκαριά» για τον Ολυμπιακό!

Ακόμα ένα φιλικό στα «σκαριά» για τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 16:59

Όλο και πιο γνωστές ειδήσεις προκύπτουν σχετικά με τα φιλικά του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η τελευταία είδηση, ήρθε από την Ιταλία.

Σύμφωνα με την Corriere dell’ Umbria, η Τερνάνα, θέλει να διοργανώσει φιλική αναμέτρηση στις 2 Αυγούστου, απέναντι στους κατόχους του UEFA Europa Conference League, στην έδρα της, το στάδιο «Λιμπεράτι».

Η Τερνάνα, υποβιβάστηκε τη σεζόν 2023-24 από τη Serie B στην Serie C και την τεχνική της ηγεσία, ανέλαβε ο παλιός παίκτης της Μίλαν μεταξύ άλλων, Ιγκνάτσιο Αμπάτε, στην πρώτη προπονητική του δουλειά.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει κλείσει φιλικό ο Ολυμπιακός, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Καραϊσκάκη στις 8 Αυγούστου. Τώρα είναι κοντά στο να κλείσει ένα φιλικό με τη Ρόμα στην Ιταλία στις 3 Αυγούστου. Αναμένεται να δώσει και φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο, ενώ σημειώνεται πως συνολικά οι φιλικοί αγώνες θα είναι οκτώ. Οι τέσσερις, θα δοθούν επί ολλανδικού εδάφους. Επίσημα πάντως από τον Ολυμπιακό, δεν έχει προκύψει ακόμα κάποια πληροφορία για τα φιλικά της ομάδας και όλα… προκύπτουν από ειδήσεις στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης