Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό που «ενώνει» τον Μεντιλίμπαρ με Γκασπερίνι και Αντσελότι...

Αυτό που «ενώνει» τον Μεντιλίμπαρ με Γκασπερίνι και Αντσελότι...
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 13:41

Και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην Ισπανία. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το κομμάτι της τεχνολογίας, το οποίο όπως δηλώνει, δεν τον… αγγίζει και ιδιαίτερα.

Αναλυτικότερα, ο 63χρονος προπονητής είπε:

«Σήμερα, ένας προπονητής στην ηλικία μου (63 ετών) φαίνεται εκτός τροχιάς. Η Σεβίλλη, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, βασίζεται πολύ στα δεδομένα και τη νέα τεχνολογία. Δεν είμαι εναντίον του, απλά εγώ είμαι υπέρ του παλιού ποδοσφαίρου» είπε ακόμα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στάθηκε στα παραδείγματα των τριών προπονητών που κατέκτησαν τίτλους στην Ευρώπη φέτος και είναι… παλαιάς κοπής. Τον Γκασπερίνι της Αταλάντα, τον Αντσελότι της Ρεάλ και τον… εαυτό του.

Σχολίασε ακόμα πως: «Σήμερα, όποιος δεν έχει drone για να καταγράφει την προπόνηση θεωρείται… ηλίθιος. Είναι μια ομάδα που δεν έχει αξία».

Συμπερασματικά, ο Μεντιλίμπαρ αναγνωρίζει ότι η εμπειρία του στην Ελλάδα είναι ευχάριστη, ότι στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιο ήρεμος απ ότι στη Σεβίλλη και ελπίζει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο την επόμενη σεζόν, παίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ με πιθανούς αντιπάλους ομάδες από την Ισπανία και δη ομάδες βάσκικης, όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης