Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα… Κοστίνια για τον Θρύλο!

Ώρα… Κοστίνια για τον Θρύλο!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 11:38

Ο Κοστίνια αποτελεί μία από τις «μάχες» της τωρινής μεταγραφικής περιόδου που ο Ολυμπιακός κέρδισε πολύ εύκολα, αφού ήδη ο Πορτογάλος δεξιός μπακ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Θρύλου.

Η πορεία του με τη Ρίο Άβε αξιοθαύμαστη αφού, πέραν της εξασφάλισης της παραμονής στην πρώτη κατηγορία του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο 24χρονος αμυντικός βρέθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της Liga Portugal. Και πως να μην γίνει αυτό, όταν σε 37 ματς έχει 5 γκολ, 6 ασίστ και 3.321 αγωνιστικά λεπτά. Αριθμοί που «κλέβουν» την παράσταση για μία τέτοια θέση και τράβηξαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα των «ανθρώπων» του Ολυμπιακού πάνω του.

Και τώρα, πια, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του. Αυτό της Ελλάδας, στην οποία ο Κοστίνια αναμένεται να εγκατασταθεί, επί μονίμου βάσεως, σύντομα. Όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού από την πρώτη κιόλας ημέρα, ενώ η άφιξή του στη χώρα μας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει αρκετά πράγματα από τον παίκτη, αφού τον έχει σε εκτίμηση και κατανοεί ότι έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με την φιλοσοφία και το παιχνίδι του Βάσκου τεχνικού. Μιλάμε, άλλωστε, για μια περίπτωση παίκτη που μπορεί να παίξει δεξιά τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή.

Φωτογραφία: Transfermarkt

Διαβάστε επίσης