Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα «ερυθρόλευκο όνειρο τρελό» που πραγματοποιήθηκε! (video)

Ένα «ερυθρόλευκο όνειρο τρελό» που πραγματοποιήθηκε! (video)
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 11:19

Ένας μήνας πέρασε και ακόμα να φύγει από το μυαλό μας η «Άγια Νύχτα» της 29ης Μαΐου και τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «OPAP Arena».

Ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος της Ευρώπης σηκώθηκε στα «ουράνια», πανηγυρίζοντας τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, την κατάκτηση του Conference League. Όλη η Ελλάδα πανηγύρισε μαζί με τον «στρατηγό» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Αυτό φρόντισε, άλλωστε, να μας δείξει και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Με το πρώτο μέρος από την παρακάμερα της ιστορικής νύχτας. Οι αντιδράσεις του κόσμου, από την αναχώρηση με αρχή το ΣΕΦ και κατεύθυνση τη Νέα Φιλαδέλφεια, έως και την ιστορική στιγμή που το «όνειρο τρελό» γίνεται αληθινό. Τα πανηγύρια των παικτών και της ομάδας βρίσκονται επίσης στο προσκήνιο, ενώ την παράσταση «κλέβουν» και οι αντιδράσεις στην Πλατεία Κοραή, στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Όπως τονίζει στο τέλος του πρώτου βίντεο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα υπάρξει και συνέχεια, με την αποκορύφωση των πανηγυρισμών. Προς το παρόν, απολαύστε το πρώτο μέρος της «ερυθρόλευκης» παρακάμερας στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης