Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Λατρεία»... διαρκείας από τον Μεντιλίμπαρ για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

«Λατρεία»... διαρκείας από τον Μεντιλίμπαρ για τον κόσμο του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 21:58

Η αγάπη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό είναι ολοφάνερη, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στη χώρα μας. Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να γουστάρει που βρίσκεται στον Θρύλο και στην Ελλάδα, κάτι που τονίζει διαρκώς στις συνεντεύξεις του.

Ένας ακόμα λόγος για να γίνεται αυτό είναι οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Ο Βάσκος έχει πάθει «πλάκα» με τους ΓΑΥΡΟΥΣ και την στήριξή τους στην ομάδα, ενθυμούμενος διαρκώς στιγμές που του έχουν κάνει εντύπωση από τον «κόκκινο» λαό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του «Οι Έλληνες οπαδοί γενικά, και του Ολυμπιακού ειδικότερα, είναι τρομεροί. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, μα τίποτα. Ούτε τι διαβάζω, ούτε τι ακούω. Αλλά σημασία έχει ότι στο τέλος κερδίζω»! Είναι τρομερό, είναι στην καθημερινότητα μιας ομάδας, ακόμα και στις προπονήσεις». Ακόμα μία φορά που ο Μεντιλίμπαρ έκανε «επίθεση» αγάπης προς τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τι έχει δηλώσει, τόσο για τις υποδοχές στο αεροδρόμιο, μετά τις προκρίσεις με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε, μιλώντας για το αεροδρόμιο που ήταν γεμάτο από ΓΑΥΡΟΥΣ στις 6 το πρωί. Αλλά και διάφορες ακόμα αναφορές, όπως για την εντυπωσιακή παρουσία τους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αμέσως μετά την κατάκτηση του Conference League, με την οποία ο «Μέντι» είχε πάθε «πλάκα».

Διαβάστε επίσης