Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές»

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές»
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 21:16

Το κομμάτι παραμονές «καίει» στον Ολυμπιακό, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό του Θρύλου, που κατέκτησε το Conference League, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα από τα ονόματα τα οποία θέλουν να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Λιμάνι είναι αυτό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο βασικός πυλώνας της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, με 33 γκολ σε 50 συμμετοχές, την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του τέρματος που έστειλε εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΥΣ στα ουράνια, οδηγώντας τους Πειραιώτες στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο.

Το καλοκαίρι για τον Μαροκινό στράικερ είναι κάτι παραπάνω από «καυτό». Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, ενώ στο εξωτερικό πολλοί «μνηστήρες» παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτών η Φενέρμπαχτσε, το ενδιαφέρον της οποίας διαψεύστηκε στην Τουρκία.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν δημοσιογράφοι της χώρας, όπως ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, είναι ότι ο Θρύλος έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Ελ Κααμπί, με αυξημένες αποδοχές. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για την δεύτερη πρόταση προς τον Μαροκινό, αφού η πρώτη που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του Ελ Κααμπί, υπερκερνώντας το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και κάνοντας τα πάντα, προκειμένου να κρατήσει τον «killer» της «ερυθρόλευκης επίθεσης στο «σπίτι» του!

Διαβάστε επίσης